Pálma SzigetPálma Sziget

Vásárlói vélemények

Nagyon sok pálmafa, tűrhető árakon. Nehéz volt a választás, mert csak kettőt tudtunk elhelyezni a tetőteraszunkra, de azóta is minden irodai dolgozó oda jár a pihenőidőben. Hozzájárul az irodai munkakedvhez is!

T+T Irodaház
Nagyon szép lett az éttermem! A kerthelységet csak ilyen pálmákból csináltattam és olyan, mint egy kis mesebeli sziget. Álomszép! A vendégeknek is nagyon tetszik!

PálmaVilág Grill Terasz
A fantáziát is megmozgatja. Attól nincs jobb, mint otthon egy fárasztó nap után kiülni a teraszra és élvezni a fáradság nélküli pompás kertet. :)

M. Katalin
Először furcsálta a család, hogy végülis egy műnövényt veszek, de nem bántam meg a vásárlását, mert mikor telepítették, már akkor kiderült, h nem üt el az élő növényektől. Nagyszerű termékek.

T. Andor (Szentlőrinc)
Én még az elsők között vettem a pálmámat. Én azóta még egyet vettem mert nagyon megszerettem. Elégedett vagyok a látvánnyal.

V. Ilona (Debrecen)
Az irodában kreatívabbak vagyunk mióta a környezetünkben pálmákat látunk!

MMO iroda dolgozói (Székesfehérvár)
Az elöregedett fenyőink télies hangulatát lecseréltük ezekre a pálmákra és banánfákra. Most hozzánk jár mindenki az egzotikus kerti bulikra!

F. Gábor (Budapest)
Egzotikus kertet szerettem volna mindig. Próbálkoztam élő pálmákkal, de sajnos nálunk nem élnek meg és túl kicsik. Megtaláltam a megoldást és most, amikor kimegyek a kertbe úgy érzem magam, mint a trópusokon. Mindezt gondozás, öntözgetés nélkül.

M. Zoltánné (Kecskemét)
Kérjük írja meg véleményét:
Név
Város
Vélemény
Kérjük adja meg az eredményt!
   =

 

Főoldal Elérhetőségek Vásárlói vélemények Termékeink Tervezés Telepítés Pálma Sziget